Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu

Mesures per reduïr la velocitat

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial

Necessitat que vol resoldre:

En el municipi del Masnou hi ha molts punts on el trànsit no respecte prou els límits de velocitat, per exemple on no es poden superar els 30 km/h en carrers d’un únic carril per sentit. Aquest fet no només suposa un perill d’atropellament de vianants i incrementa el risc d’accidents de trànsit, sinó que també contribueix a l’increment de pol·lució ambiental i acústica. A mes, en els carrers amb voreres més estretes, el perill percebut causat pels accessos de velocitat poden contribuir a una atomització de l’espai públic i urbà i dificultar la interacció comunitària i la mobilitat activa i saludable.

Descripció de la proposta:

Implantar mesures per reduïr la velocitat com: control fotogràfic sancionador, panells "happy face", no sancionadors i informatius de la velocitat registrada, bandes reductores de velocitat, coixins berlinesos, etc.

Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:

Diferents punts del Masnou

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir