Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S'INTEGREN TOTES LES PROPOSTES RELACIONADES AMB MESURES PER REDUÏR LA VELOCITAT (COIXINS BERLINESOS, PANELLS HAPPY FACE, PASSOS ELEVATS I ALTRES). 

INVERSIÓ MITJANA (ENTRE 50.000 I 150.000 EUROS).

Bandes reductores de velocitat i passos elevats

Avatar: Peppa Peppa Acceptada
Necessitat que vol resoldre:
En el municipi del Masnou hi ha molts punts on el trànsit no respecte prou els límits de velocitat, per exemple on no es poden superar els 30 km/h en carrers d’un únic carril per sentit. Aquest fet no només suposa un perill d’atropellament de vianants i incrementa el risc d’accidents de trànsit, sinó que també contribueix a l’increment de pol·lució ambiental i acústica. A mes, en els carrers amb voreres més estretes, el perill percebut causat pels accessos de velocitat poden contribuir a una atomització de l’espai públic i urbà i dificultar la interacció comunitària i la mobilitat activa i saludable.
Descripció de la proposta:
Incorporar bandes reductores de velocitat que compleixen amb les recomanacions del Servei Català de Trànsit per la implantació de bandes reductores de velocitat a la via pública. Posar passos elevats amb peces reflectants i linies blanques i negres formant un pas de vianants a la part central perquè no es superin velocitats de 30 km/h adequat per a zones escolars, zones comercials i de serveis públics del municipi.
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Passos elevats Carrer Tomàs Vives davant dels jardins de Can Malet o en el pas de vianants en la cruïlla amb Sant Felip Carrer Torrent Umbert al pas de vianants a la N-II En els passos de vianants del CAP El Masnou A Plaça de la República i ens els passos de vianants no pacificats davant de l’escola ferrer i Guàrdia Al pas de vianants del Torrent Vallmora amb Josep Pujadas Truch Al pas de vianants del Torrent de Vallmora amb carrer de Josep estrada Pas de vianants a la plaça Ocata Punts d’accés al CAP Ocata Davant del nou Skatepark i les pistes Pau Casals Als passos de vianants als punts d’accés a l’Institut Maremar i a l’Alberg, a l’avinguda Cusí i Furtunet
Aquesta proposta l’heu feta:
Individualment
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir