Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu

Canvis a "Aparcament per a Bicicletes i vehicles de mobilitat personal a les estacions d'Ocata i el Masnou"

Avatar: Jordina Gual Jané Jordina Gual Jané

Títol

  • -{"ca"=>"Aparcament per a Bicicletes i VMP a les estacions d'Ocata i el Masnou"}
  • +{"ca"=>"Aparcament per a Bicicletes i vehicles de mobilitat personal a les estacions d'Ocata i el Masnou"}

Cos

  • -["

    Necessitat que vol resoldre:

    Aquesta proposta vol resoldre la manca d'intermodalitat entre el Tren i les Bicicletes i Vehicles de Mobilitat Personal. Molts usuaris que viuen allunyats de les dues estacions de tren del municipi no poden utilitzar ni les Bicicletes ni els VMP per acostar-se a les estacions pel fet que no tenen un lloc on deixar aquests vehicles. L'existència d'aquests aparcaments podria reduir notòriament el temps d'accés a les estacions, sobretot per als usuaris que viuen més allunyats com els residents al barri de la Coromina.

    Descripció de la proposta:

    La proposta consisteix en la instal·lació d'aparcaments segurs per a Bicicletes i VMP tals com els Bicibox de l'AMB o la Bicicleda de Cardedeu.

    Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:

    Al costat muntanya de l'Estació d'Ocata (Al costat de la parada del bus, per exemple) i a l'entrada de l'Estació del Masnou (Al costat de la sortida del pas inferior).

    Aquesta proposta l’heu feta:

    Individualment

    Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?

    "]
  • +["

    Necessitat que vol resoldre:

    Fomentar la mobilitat sostenible en els trajectes curts que actualment es fan en cotxe, facilitant que la gent pugui anar fins al tren o la platja en bicicleta o patinet.

    Aquesta proposta vol resoldre la manca d'intermodalitat entre el Tren i les bicicletes i vehicles de mobilitat personal (tenint en compte que no està permès pujar els patinets al tren). Molts usuaris que viuen allunyats de les dues estacions de tren del municipi no poden utilitzar ni les Bicicletes ni els VMP per acostar-se a les estacions pel fet que no tenen un lloc on deixar aquests vehicles. L'existència d'aquests aparcaments podria reduir notòriament el temps d'accés a les estacions, sobretot per als usuaris que viuen més allunyats com els residents al barri de la Coromina.

    Descripció de la proposta:

    La proposta consisteix en la instal·lació d'aparcaments segurs per a bicicletes i vehicles de mobilitat personal tals com els Bicibox de l'AMB o la Bicicleda de Cardedeu.

    Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:

    Al costat muntanya de l'Estació d'Ocata (Al costat de la parada del bus, per exemple) i a l'entrada de l'Estació del Masnou (Al costat de la sortida del pas inferior).

    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir