Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

NO ÉS INVERSIÓ

Sol·licitud d'Equips de Neteja per Platges i Rieres

Avatar: Júlia Júlia Rebutjada
Necessitat que vol resoldre:
La disminució de les pluges a causa de la sequera provoca una acumulació significativa de brutícia a les rieres i sorra de la platja, que, amb els temporals, arriba a les platges, fent-les impracticables per al bany durant dies o fins i tot setmanes, afectant greument l'ecosistema marí i el turisme local.
Descripció de la proposta:
És imperatiu que l'Ajuntament compti amb un equip de neteja eficient per mantenir les platges i rieres netes durant tot l'any. Això no només protegirà l'entorn natural i la biodiversitat marina, sinó que també preservarà la qualitat de les aigües i la imatge turística del municipi. Mitjançant aquesta mesura preventiva, es podrà evitar la acumulació de brutícia i les conseqüències negatives que això comporta, contribuint a conservar l'estat òptim del medi natural local.
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Caldrà implementar aquesta mesura de neteja a tots els trams de platges i rieres del municipi, especialment aquells que tenen més afluència turística i que són més vulnerables a l'acumulació de residus. És crucial abordar els punts crítics identificats, com ara les desembocadures de les rieres o els trams costaners més propers als nuclis urbans.
Aquesta proposta l’heu feta:
Individualment
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir