Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu

Millores a la Riera d'Alella

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial

Necessitat que vol resoldre:

Reacondicionament de la Riera d'Alella buscant abordar la gestión de l'aigua, la restauració ecològica i la conservació de l'entorn natural. Actualment ofereix un aspecte de zona abandonada.

Millorar la mobilitat a peu entre el Carrer Can Targa i el Passatge de la Riera del barri de Bellresguard, pel conjunt de veïns i especialment pels estudiants de l'Institut Mediterrània que cada dia han de fer aquest trajecte per la calçada pel passeig del Bellresguard, atès la manca de voreres en aquest tram, amb el risc per la seguretat que això comporta.

Circulació en bicicleta o a peu paral.lel a la Riera d'Alella de la Platja fins al Camp de futbol del CD. Masnou

Descripció de la proposta:

Reacondicionar la Riera d'Alella implica gestinar l'aigua de forma sostenible, restaurant hàbitats naturals, controlant la contaminació, establint polítiques de gestió de capdals i fomentant l'educació ambiental i la participació counirària per a garantir la seva salut i la biodiversitat, promovent-ne la conservació a llarg termini.

Habilitar un camí per vianants i per a bicicletes segur i il·luminat, a la Riera d'Alella en el tram del terme municipal del Masnou.

Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:

Riera d'Alella, en el tram del terme municipal del Masnou (des de la platja fins al camp de futbol).

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir