Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu

Adequació, naturalització i adaptació climàtica de l’espai turonet al voltant de l’IE Lluís Millet

Avatar: Marta Marta
Necessitat que vol resoldre:
L’entorn de l’IE Lluis Millet ha estat poc cuidat i conservat i just el turonet en front de l’escola presenta deficiències i perillositat. Es va presentar un projecte a nivell municipal que sembla que ha estat aplaçat pel que cal donar impuls i prioritzar-lo d’alguna altra manera. A banda, l’entorn de l’IE Lluis Millet necessita d’algun espai naturalizat que alhora serveixi de refugi climàtic amb ombres per afavorir el joc i la interacció de les famílies a la sortida de l’escola en els diferents moments de l’any.
Descripció de la proposta:
Es proposa adequar el turonet i espai exterior ubicat a la sortida de l’IE Lluis Millet. La fórmula hauria de contemplar la naturalització i el foment d’un espai de joc i d’intercanvi comunitari durant tot l’any reforçant per tant espais . Exemples serien valorar un espai àgora, instal·lar ombres, espais de joc....
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Entorn de l’IE Lluís Millet
Aquesta proposta l’heu feta:
En grup (família, amics, etc)
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir