Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu

Adquisició d'un nou vehicle per l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil El Masnou

Necessitat que vol resoldre:
Dotar a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil El Masnou d'un nou vehicle adaptat a les necessitats de l'AVPC. En els darrers anys l'Associació ha augmentat exponencialment el número de voluntaris que hi col·laboren. Per poder seguir garantint la seguretat dels masnovins i masnovines amb la màxima eficiència en tots aquells esdeveniments en què intervenim, necessitem un segon vehicle que ens permeti transportar tant al personal com material operatiu.
Descripció de la proposta:
Actualment, l'Associació només disposa d'un vehicle de gasoil (dièsel) del 2008. Tot i que és un bon vehicle, ha quedat desfasat en termes mediambientals. Proposem la compra d'un segon vehicle híbrid, tipus SUV, respectuós amb el medi ambient i que requereixi un consum menor de combustible. L’objectiu és que ens permeti seguir treballant per la seguretat en totes aquelles activitats i esdeveniments en què estem presents i repercuteixi en un millor servei pels masnovinsimasnovines.
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Associació de voluntaris de Protecció Civil El Masnou
Aquesta proposta l’heu feta:
Amb els membres d’una entitat
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?
AVPC El Masnou

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir