Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu
S'està avaluant aquesta proposta

ESTÀ EN CURS

Pas de vianants Josep Estrada amb Carme de Califòrnia

Avatar: Peppa Peppa Ja prevista
Necessitat que vol resoldre:
A la cantonada del carrer Josep Estrada amb Carme de Califòrnia, el pas de vianants uneix una vorera amb un parterre enlloc de amb una vorera a la banda oposada del carrer. Es a dir la banda oest no te vorera en el tros on hi ha el pas. És molt perillós si es ve pel carrer Josep Estrada i es vol creuar per seguir per Carme de Califòrnia cap al parc Vallmora, perquè els cotxes que venen per Carme de Califòrnia i giren no veuen els vianants ni paren pel pas de vianants. Pels que creuem no tenim tampoc visibilitat i ens trobem el trànsit a sobre. Aquest tram té molt trànsit perquè no només és una de les principals maneres d’accedir al pàrquing municipal de la Plaça de les Dones del Tèxtil i que fa servir molta gent que va al Bonpreu, sinó que és la ruta que fan servir molts cotxes que venen per la N-II amb sentit Barcelona i agafen el Carrer Ciutat Jardí per venir al centre.
Descripció de la proposta:
Posar un coixí berlinès model estàndard al carrer Carme de Califòrnia entre Cusí i Furtunet i Josep Estrada i moure el pas de vianants perquè tingui vorera als dos costats. Posar un pas elevat model estàndard pel pas de vianants.
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Carrers Josep Estrada amb Carme de Califòrnia
Aquesta proposta l’heu feta:
Individualment
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir