Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

INVERSIÓ MITJANA (ENTRE 50.000 I 150.000 EUROS).

Nova zona de jocs infantils plaça Miquel Martí i Pol

Avatar: Joan Joan Acceptada
Necessitat que vol resoldre:
A la Plaça Miquel Martí i Pol sovint s'hi reuneix força gent amb canalla, ja que les zones de jocs infantils més properes estan saturades (Plaça Nova de les Dones del Tèxtil, Plaça Espanya), queda un espai reservat amb pocs vehicles i hi ha alguns obstacles físics que impedeixen que els infants s'escapin. A més a més, és un bon refugi climàtic durant els estius, ja que compta amb un bon arbrat i hi corre l'aire sovint. El principal problema és que els infants tendeixen a buscar la manera de sortir de la plaça i posar-se en perill amb els cotxes que circulen pel carrer.
Descripció de la proposta:
Es proposa instal·lar una zona de jocs infantils a la clariana que hi ha al centre de la plaça, que estigui delimitada amb barreres i protegida amb un tendal estival. Aquesta proposta complementa els espais de jocs de la Placa Espanya i de la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil, en el nou eix per als vianants des de la platja al parc de Vallmora i proper a la biblioteca municipal, al poliesportiu minicipal i als futurs equipaments que s'instal·lin a la plaça U d'Octubre.
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Plaça Miquel Martí i Pol
Aquesta proposta l’heu feta:
En grup (família, amics, etc)
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir