Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Votació disponible - Consulta i vota els projectes finals del pressupost participatiu
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S'INTEGREN TOTES LES PROPOSTES RELACIONADES AMB LA MILLORA DE VORERES. 

INVERSIÓ GRAN (ENTRE 150.000 I 250.000 EUROS).

Ampliació voreres del passeig Romà Fabra i recondicionament

Avatar: Joan Joan Acceptada
Necessitat que vol resoldre:
- Les voreres són molt estretes i costa passar-hi amb un cotxet (o cadira de rodes, carro de la compra...) i es dificulten els encreuaments amb altres vianants en sentit contrari. - Els encreuaments de carrer són complicats de fer, ja que s'ha de fer una maniobra en zig-zag als carrers adjacents per baixar al pas de vianants. - A causa de l'espai reduït de les voreres, els arbres queden a l'espai destinat als cotxes i estan tots malmesos.
Descripció de la proposta:
Continuar amb el recondicionament del passeig Roman Fabra que ja hi ha entre els carrers Sant Miquel i Lluís Millet, fins a la Plaça Espanya. Eixamplar voreres fins a integrar els arbres en les mateixes i reducció dels carrils de circulació de dos a un per mantenir l'espai d'aparcament a banda i banda del carrer. Es podria guanyar almenys una plaça d'aparcament per costat i per tram (10-12 noves places). La configuració de la nova circulació seria: Baixada pel passeig Romà Fabra per seguir amb la configuració que hi ha a la part baixa del carrer. Pujada pel carrer Cristòfol Colom, que hauria de canviar el sentit de circulació. Impactes respecte infraestructura existent: - L’autobús urbà continua pel mateix recorregut - Manteniment/augment plaçes aparcament - Redistribució del transit - El passeig es convertirà en un espai més agradable per a les persones
Llocs del municipi on caldria dur a terme la proposta:
Passeig Romà Fabra i carrer Cristòfol Colom
Aquesta proposta l’heu feta:
En grup (família, amics, etc)
Si heu fet la proposta des d’una entitat, podeu indicar quina?
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir